Eilen treenatessa keskityttiin vielä seuraamisen parantamiseen. Veeti meni (kunhan malttoi keskittyä lumessa kierimiseltään) todella hyvin pari pätkää, joihin otettiin vielä käännöksiäkin. Eikä se nyt treenatessa lähtenyt sivusuunnassa irtoamaan. Saatiin kylläkin ohjeeksi treenata nyt seuraamista hihnan kanssa, niin sitten pystyn lyhyen hihnan avulla pitämään Veetin lähellä.

Tänään otin sitten Veetin kanssa tuossa melkein meidän pihassa seuraamista, ja Veeti oli lievästi sanottuna aluksi ihmeissään tuosta remmistä. Oudoltahan se tuntuu itsestäkin treenata omassa pihassa niin että Veeti on remmissä. Ja ainakin aluksi Veeti kanssa kummasteli kun laitoin hihnan pantaan kiinni. Mutta alun kangertelun jälkeen Veetikin taisi unohtaa tuon remmin, ja treeni kulki hyvin.

Toinen saavutus viime viikolla, oli Veetin opettaminen noutamaan solmu-lelun avulla. Kun tuo lelu on malliltaan noutokapulan tapainen (molemmissa päissä solmut, mutta tilaa ottaa kiinni keskellä), mutta paljon, paljon kivempi Veetin mielestä (vaikka noutokapulakin on nykyään aika kiinnostava). Nyt kun saadaan vielä nämä kaksi yhdistettyä, kunhan saadaan niitä ensin vielä vahvistettua, niin saadaan nouto hallintaan.

Ja loppukevennykseksi vielä yksi kuva Veetistä lauantailta järven jäältä, kun poika kiiti lumipallon perään..