Oltiin tänään Veetin kanssa käymässä ensimmäistä kertaa Tavesin Bh/Pk-tottis treeneissä. Paikalla ei ollu kovin paljoo väkee, niin ei selkeästi jakauduttu BH-kokeeseen ja PK-tottista treenaaviin ryhmiin, vaan kouluttajat otti yksitellen meitä treenaajia koulutukseen ja antoivat ohjeita, että miten treenata. Sopi meille Veetin kanssa aivan mainiosti, kun ei olisi näin kevään ensimmäisissä treeneissä varmaan ryhmässä treenaaminen oikein onnistunutkaan. Veetille oli jo tarpeeksi haastetta keskittyä kun kentän laidalla oli muita koiria.

Tän päivän aiheena oli seuraaminen, ja siihen saatiinkin ohjeena tehdä vaan ihan muutaman askeleen sarjoja, jotta Veeti pysyy myös seuraamassa oikeassa paikassa. Tällä hetkellä Veeti lähtee aina muutaman askeleen jälkeen sivusuunnassa kauemmas, vaikka säilyttääkin kontaktin koko ajan. Nyt sitten treenataan vaan niitä muutamia ensimmäisiä askelia, jolloin Veeti on oikealla paikalla.

Nyt sitten tällä viikolla olis tavotteena treenata tuota seuraamista ja sit tietenkin edelleen tuota noutokapulaan totuttelemista. Katotaan jos ehdittäis käymään tällä viikolla myös joku päivä treenaamassa agilityäkin.