Eli sain ilmoitettua Veetin vielä ainakin kahteen tokokokeeseen tämän viikon aikana. Nämä tokokokeet ovat samana viikonloppuna toinen Pirkkalassa 16.5 ja toinen Luopioisissa 17.5. Vähän ärsyttää, kun tuntuu, että kaikki kokeet kasaantuu tähän toukokuulle ja kesäkuun alkuun, sitten taas heinäkuussa ei ollut montaakaan koetta. Mutta vielä pari koetta on jäljellä, joihin olen suunnitellut Veetin ilmoittaa, mutta katsotaan nyt. Kun tavoitteena on kuitenkin saada ainakin se TK1 tässä kevään aikana, niin voitaisiin sitten kesän/syksyn aikana päästä tavoittelemaan sitä TK2:sta. Mutta katsotaan miten tavoitteet toteutuu.

Treenattiin tokoa taas kunnolla tossa torstaina. Seuraaminen sujuu paljon paremmin, kun olen oppinut luottamaan Veetin seuraamiseen. Nyt kyllä huomattiin tuossa viikolla, että kun koitettiin pitkästä aikaa seuraamisesta maahan menoa, oli Veeti melkein unohtanut koko liikkeen. Tämä johtuu siitä, etten talvella tainnut ottaa seuraamisesta maahan menoa paljon yhtään, kun luulin tämän olevan meillä varma liike. Niinpä niin, luulo ei oo tiedon väärti... Mutta nyt sain tuossa Veetille taas muistumaan senkin liikkeen.

Päästiin keväällä onneksi alo-avo -kilpailevien tokoryhmään, joissa ehditään käydä kahdet treenit ennen ensimmäistä kisaa. Ja huomenna päästään taas ensimmäisen kerran vähään aikaan käymään BH/Pk-toko-treeneissä. Niin eiköhän me saada taas hyvä rutiini treenaamiseen koekautta varten.