On nyt keväällä touhuttu niin paljon Veetin kanssa, että tuo Vilistä kertominen on jäänyt vähemmälle. Vili tulee kyllä melkein aina ja kaikkialle mukana. On Vili ollut esimerkiksi Ikaalisten tokokisoissa tukijoukkona yms.

Vilillä on kyllä harmittavasti alkanut nyt viime viikolla jokin liikkeitä vaivaamaan, sillä Vili ei halua nyt rappusia kulkea, eikä halunnut tuossa viikolla parinakaan aamuna lähteä lenkille. Myös autoon ja nojatuoliin hyppääminen näyttävät välillä tuottavan vaikeuksia. Ja kun Vilihän ei siedä, että häntä mihinkään nostellaan, vaan hänen pitää saada kaikki tehdä itse, niin on ollut vähän vaikeaa auttaakaan. Autolla nyt ei olla paljoa viikolla liikuttukaan, niin ei onneksi siitä ole Vilille vaivaa ollut. Täytyy nyt maanantaina soittaa lääkärille tai sitten fysioterapeutille, että tutkisivat tuon Vilin takapään. Mitään kohtaa se ei sieltä ainakaan minun tunnustelullani arista. Mutta voihan siellä olla esimerkiksi syvempiä lihaksia jumiutunut.

Mutta muuten Vili on nauttinut oikein tyytyväisenä lämpimistä keleistä. Tässä vielä Vili nukkumassa mökin heinikossa. (onpa taas hienosti vähän väärästä kulmasta otettu kuva Hymy, mutta kännykällä otettu, niin kuvakulma perustuu siihen)

1243107341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e