Eli oltiin sitten Veetin kanssa viime viikonloppuna luonnetestissä. Testi järjestettiin Hauhovissa ja tuomareina olivat Jorma Lankinen ja Kai Tarkka. Lyhyesti sanottuna, ei tullut Veetistä muotovaliota viime viikonloppuna.

Eli pisteet jäivät oikeastaan toimintakyvyn, hermorakenteen ja kovuuden vuoksi alle vaaditun rajan. Eniten rasittivat osuuksista haalari/putoava tynnyri sekä se kelkka. Muut kohdat menivät ihan hyvin. Lyhyesti pisteet: toimintakyky -1 (x15), terävyys +1 (x1), puolustushalu +1 (x1), taisteluhalu +2(x10), hermorakenne -1 (x35), temperamentti +2(x15), kovuus -2 (x8), luoksepäästävyys +2a(x15), laukauspelottomuus ++(laukauskokematon)

Täytyy kyllä sanoa, että testin tulos oli yllätys, koska vaikka en nyt mitään superpisteitä tuolta odottanutkaan, niin kyllä olin melkein varma, että Veetin olisi hyväksytysti läpi päässyt. Mutta vähän vaikea tuota tulosta on lähteä itsekin ensimmäistä kertaa luonnetestissä käyneenä kommentoimaan. Itsekin tiedän, että Veeti on vähän teatraalinen ja muistaa ikuisesti, jos jotain huonoa tapahtuu. (tuomaritkin sanoivat, että uusintaan Veetin kanssa ei missään nimessä saa mennä samaan paikkaan). Eli kyllähän Veetiltä tuota pehmeyttä löytyy joissain tilanteissa.

Katsotaan sitten tuota uusintaa parin vuoden päästä, kun Veeti on vähintäänkin viisi vuotta. Nyt täytyy sitten lähteä ensi kesänä jäljelle kisaamaan (jos tämä kesä vielä treenataan) ja hankkia muotovalionarvoon oikeuttava tulos sieltä.