Ehtii taas päivittelemään blogiakin. Hymy

Oltiin Veetin kanssa nyt maanantaina ensin koemaisissa harjoituksissa Luopioisissa, jotka järjestettiin kokeeseen tuleville, ja keskiviikkona 8.7. oli samassa paikassa koe.

Tokotreenit meni hyvin, ja sain kerrankin ohjeita siihen, mitä itse teen. Veetiin ei tarvinnut niinkään keskittyä vaan tosiaan minuun. Kukkian Haukkujen kouluttaja Soile veti tosi mukavan treenin, jossa tehtiin yhdessä paikallamakuu, jonka jälkeen suoritettiin kaikki koeliikkeet kerran järjestyksessä. Nyt vaan täytyy minun alkaa itse harjoittelemaan liikkumista kehässä Soilen antamilla neuvoilla, niin saadaan Veetin kanssa onnistuneita suorituksia, sillä kunhan sain oikean ryhmin treeneissäkin, niin Veetin tekeminen oli (ainakin omasta mielestäni) aika upeaa.

Kokeeseen oli harmittavasti vain yksi päivä väliä, joten en oikein pystynyt Veetin kanssa paljoakaan treenaamaan Soilen antamin neuvoin. Kuitenkin koe meni paljon paremmin kuin edelliset, ja mikä tärkeintä, pystyn itse nyt luottamaan Veetiin paljon, paljon enemmän kehässä. Ja viime kokeen 49:n pisteen jälkeen keskiviikon 120.5 pistettä oli huima suoritus.

Lyhyesti pisteet:

- luoksepäästävyys 10

- paikallamakuu 9 (kukaan ei saanut 10 ainakaan meidän ryhmässä, vaikka kukaan ei liikkunut yhtään, ihmetytti pikkasen)

- seuraaminen kytkettynä 7 (Veeti kulki paljon paremmin vieressä, kahdessa täyskäännöksessä jäi vähän taakse ja kerran meinasi lähteä katsomaan tuomaria, kun se liikkui siinä vieressä takavasemmalla)

- seuraaminen vapaana 7.5 (Veeti paransi vapaana, mutta jouduin käyttämään pari kaksoiskäskyä)

- liikkeestä maahanmeno 5 (edelleen hidas ja sujui vasta toisella käskyllä)

- luoksetulo 8 (joku koira alkoi haukkua juuri kun Veeti lähti liikkeelle, joten melkein pysähtyi katsomaan taakseen matkalla, muuten nappisuoritus)

- liikkeestä seisominen 0 (ei halunnut jättää mua, kun tehtiin suoraan kehän kulkuaukon suuntaan ja Veeti luuli, et lähetään pois)

- hyppy 0 (meni sitten joku kärpänen/itikka siinä Veetin päänpäältä just ku oli ponnistamassa ja kääntyy haukkaamaan itikkaa, sain toisella käskyllä meneen hypyn, muttei jääny paikalleen enää)

Kokonaisvaikutus 5.5, ja kuulemma itte oon aivan liian jännittynyt, vaikka olin vaan 1/10 jännittynyt edelliseen kisaan verrattuna ku Veeti toimi upeesti harjoituksissa.

Kokonaisuudessaan koe meni omasta mielestä todella hyvin, ja saatiin arvokasta kokemusta. Veeti näytti ekan kerran oikeesti nauttivan kehässä olosta. Olis pitänyt saada sen ilmeestä kuva, kun jätkän kanssa oltiin lähdössä liikkeestä maahanmenoon, se oikein hymyili ja häntä vispas. Sellasessa kokeessa on kiva olla, vaikkei kaikki liikkeet onnistuiskaan.

Tästä on hyvä jatkaa. Liitän vielä pari kuvaa kokeesta tänne, kunhan vaan saan ne kamerasta ulos.