Lomalla ehtii vihdoin päivittää blogiakin. =)

Kesän aikana ollaan saatu aikaiseksi Veetin kanssa muutamia onnistumisia, vaikka Veeti viettikin melkein koko heinäkuun vanhempieni kanssa mökillä lomaillen (koska noilla helteillä oli Veetille mukavampaa olla vapaana mökillä järven rannalla, kun yksin meidän asunnossa koko päivä). Nyt kun mulla alkoi kesäloma elokuussa, palasi Veetikin taas kotiin. Vilihän asuu nykyään oikeastaan koko ajan vanhemmilla selkänsä vuoksi.

Mutta ollaan siis saatu aikaiseksi yksi ykköstulos alokasluokasta (vihdoinkin!!), mutta koska kesä on jo melkein mennyt, ja ei olla ehditty treenata avoimen noutoa kuntoon (Veetiä ällöttää koko noutokapula), kisataan vielä tämän syksyn pari koetta alokasluokassa (jos vaikka saataisiin TK1), mutta ensi vuonna siirrytään sitten kisamaan avoimeen. 

Lisäksi ollaan vihdoin saatu Veetiltä pelot pois agilityn suhteen, ja kun viime viikolla treenasin Veetin kanssa, ja vauhti oli ennennäkemätöntä. Palkkana Veetin lempilelu frisbee on aivan voittamaton. Lisäksi käytän nakkeja palkkiona tarkkuutta vaativissa kohdissa, kuten kontakteilla.

Mutta näistä onnistumisista on taas ilo jatkaa treenejä.