Lähdettiin eilen aamulla Veetin iskän Kössin ja hänen emäntänsä Tainan kanssa kohti Lahtea, jossa oli ryhmänäyttely ryhmille 1 ja 2. Hesasta paikalle tuli myös Veetin sisko Alma emäntänsä Sannan kanssa. Sisaruksilla oli hieno viikonloppu, sillä molemmat, Veeti ja Alma, voittivat omat avoimet luokkansa, sijoittuivat sukupuolessaan toisiksi ja saivat viimeiset SERTinsä, joka on hankittava yli 2-vuotiaana.

Selkeämmin

Veeti ERI/1, AVO 1, PU 2 ja SERT.

Alma ERI/1, AVO 1, PN 2 ja SERT.

Nyt molemmat sisarukset ovat keränneet FIN MVA arvoon oikeuttavat SERTit, ja ovat siis luonnetestejä tai PK-tulosta vajaita Suomen muotovalioita.

Veetin iskä Kössi oli myös hienosti ERI/1, VAL 2 ja PU 3.

Nyt sitten aletaan vähitellen tavoitella Veetin kanssa noita CACIBeja, yksi vara-cacib on jo kerättynä, mutta siitä ei ole meille mitään hyötyä, koska tiedän ettei se Veetille siirry.

Seuraava jännityksen kohde on Timon ja Jennan Laran menestyminen ensi viikon Turun KV näyttelyssä. Se kun on Laran ensimmäinen virallinen näyttely. Pentunäyttelyssä marraskuussa Lara menestyi jo upeasti: sai KP:n, voitti 5-7 kk narttupennut ja sijoittui narttupennuissa toiseksi.